Bøger: Når der er Open By Night kommer Tabita Aundal forbi og fortæller om sin nye bog

Aabybro: Fantasy-forfatteren Tabita Aundal er bosat i Aabybro, og hun kommer på besøg hos Bog & idé til Open By Night Til Open by Night 23. juli.

Her vil hun fortæller om sin nye fantasyroman, ”Ildstenenes Hemmelighed – Mysteriet om Den Virkelige Verden,” som udkom 14. juli.

Forfatteren vil stå klar til at signere bøger i butikken mellem kl. 16.00 og 17.00.

Til daglig arbejder Tabita Aundal som selvstændig boligstylist samt boligblogger på Instagram med 58.500 følgere.

Hun er kendt fra TV2 Nordliv, der optog et portræt af hendes influencer-job sidste år, og nu udkommer hun for første gang i Danmark som forfatter med fantasyromanen ”Ildstenenes Hemmelighed – Mysteriet om Den Virkelig Verden”.

Bogen byder på 428 siders spænding, fantasy, sci-fi, ung kærlighed og naturligvis krig mellem det gode og det onde – mellem ægte kraft og ond magi.

Om handlingen i bogen fortæller hun:

"Der findes en verden mere virkelig end Jorden. Dette mysterium ændrer hverdagen for fire unge, da Bar-kela, søn af Universets regent, indkalder dem som agenter til Sapientias efterretningstjeneste. Foran Ope-rahuset i København åbner en portal sig, og de bliver transporteret via en lystunnel til planeten Castra.

Her oplæres de i at blive agenter og får Shadons kraft betroet i kampen mod ondskabens fyrste Rahniz, som har indtaget Mælkevejen og belejret Jorden. Rahniz tager én af dem til fange, og de unge skal nu gennemføre en livsfarlig redningsaktion."

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...