SOMMER: Blokhus Sandskulpturfestival byder på storslåede sandskulpturer lavet som fortolkninger af kendte filmfigurer. Parken kan lige nu besøges til halvpris, og indehaver John Andersen håber på mange gæster i parken.

I Blokhus kan man få lov til at opleve storslåede sandskulpturer i Skulpturparken, som i år viser tolkninger over emnet eventyrlige filmfigurer. Parken byder på 10 stor sandskulpturer, og massere af muligheder for at slappe af og gå en tur i den store have.

På grund af coronasituationen har Skulpturparken Blokhus tilsluttet sig Kulturministeriets sommerrabatordning som betyder, at entré dags-billetter kan udbydes til halv pris frem til den 9. august. Det glæder naturligvis indehaver John ANdersen.

- Vi jubler. Det er fantastisk, at vi nu fra Kulturministeriet får hjælp til at sætte ekstra gang økonomien i det danske sommerland, og på den måde forhåbentlig kan tiltrække en endnu bredere målgruppe i vores store skulpturpark med de flotte og eventyrlige sandskulpturer, udtaler John Andersen.

Skulpturparken har oplevet en forsigtig start på sæsonen efter genåbningen grundet covid-19. Indehaver John Andersen ser derfor, at sommerpakken er nødvendig for at komme helskindet igennem sæsonen.

- Det er glædeligt, at Folketingets partier medvirker til at understøtte et kulturliv, som stadig lider meget under forårets nedlukning og fortsat har lange udsigter til vante tilstande. Jeg håber, at halveringen af entré sammen med en livligere rejsen rundt i landet kan være med til at booste og give flere danskere lyst til at gæste Skulpturparken i Blokhus, udtaler John Andersen.

- Med dagsbilletter til halv pris kan man opleve smukke fortolkninger af Aladdin, Peter Pan, Prinsessen på ærten, Tarzan, Tornerose, Snehvide og mange flere. Der er også på en verden af leg i en eventyrlig og blomsterfyldt have for alle sanser i, så her er noget at opleve for hele familien i Skulpturparken i Blokhus , siger John Andersen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...