BYENS LIV: Alle var tilfredse - og så med vejret

GJØL: Ved 12 tiden begyndte bådene at vende tilbage til Gjøl havn, og straks efter de var kommet i land skulle skipperen på båden tage sin største sild og den mærkeligste fangst op til indvejningen.

Her blev de mødt af kompetente dommere, som i dagens anledning var den tidligere borgmester Ole Lykkegaard Andersen, borgmester Mogens Chresten Gade og byrådsmedlem Lisbeth Emmery.

De sørgede for i fællesskab at foretage den rette indvejning, måling og notering af resultatet.

Vinder af af dagens største fangede sild blev Jan Pedersen med en sild på 332 gram, og på anden pladsen kom Mads Jensen med en sild på 314 gram.

I konkurrencen om den mærkeligste fangst vandt Laust Høgedahl efter at have fanget en ”Søpølse” med øre som sad på muslingeskaller.

Efter at indvejningen var afsluttet blev der uddelt præmier, og så var der middag med en god omgang Chili con carne, og der var rigeligt med mad, da der var lavet ca. 100 kilo.

Det var en yderst tilfreds formand for Gjøl Fisker og Bådelaug, Ole Hermansen som kunne se tilbage på dagens forløb. - Det er utroligt dejligt at vise havnen frem, som en meget lokal aktivitet. Det blev en helt utrolig dag med gode historier og de sidste forlod pladsen klokken 21.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...