To andre profiler starter ligeledes

AABYBRO: Dansk Kyst- og Naturturisme med base i Aabybro, har netop udpeget ny bestyrelse, og tre erfarne turismeprofiler er indtrådt i forbindelse med fondens årsmøde.

I spidsen for den nye bestyrelse står nyudnævnt formand Kjeld Zacho Jørgensen, der blandt andet er tidligere direktør i Billund Lufthavn og bestyrelsesmedlem i VisitDenmark. Han afløser Henrik Höhrmann, der har været formand siden fondens etablering i 2015.

Derudover indtræder Per Dam, direktør i Fårup Sommerland og fra 1. maj direktør for Sol og Strand Feriehusudlejning,

- Jeg glæder mig meget til at træde ind i Dansk Kyst- og Naturturismes bestyrelse. Udvikling af den danske kyst- og naturturisme er et centralt element i at løfte den danske turisme endnu mere og dermed få en større andel af den vækst inden for turisme, der er på verdensplan. Vækst i kyst- og naturturismen er endvidere med til at skabe et godt grundlag for udvikling af de lokale samfund i kystområderne, alt sammen til god gavn for dansk økonomi, siger Per Dam Jensen.

Tredje nye medlem af bestyrelsen er Pernille Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm.

Et hovedfokus for bestyrelsen er eksekvering af Dansk Kyst- og Naturturismes nye handlingsplan. Handlingsplanen bygger videre på eksisterende prioriteringer med en overordnet målsætning om at medvirke til at opbygge stærke destinationer i kyst- og naturturismen.

Dansk Kyst- og Naturturisme er som noget nyt også blevet en del af Det Nationale Turismeforum, der har til formål at styrke og koordinere den offentlige turismefremmeindsats i Danmark. Med sin nye formandspost vil Kjeld Zacho Jørgensen således også sidde i bestyrelsen for Det Nationale Turismeforum pr. 1. januar 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...