Kunstneren Esben Hanefelt Kristensen er efterårsaktuel med en eventyrlig udstilling på Galleri Rødhusgaarden fra 10. oktober og frem til 15. november.

Det oplyser Galleri Rødhusgaarden i en pressemeddelelse, hvor de skriver:

- Det er de store fortællinger, der optager Esben Hanefelt Kristensen, og det betyder, at han med minutiøs pensel og inspirerende pen både er billed- og sprogskaber. Galleri Rødhusgaarden har fra 10. oktober og frem til 15. november fået muligheden for at vise originalillustrationerne til to af kunstnerens seneste bogudgivelser – nemlig ”Nattergalen” og ”Da Jorden fik feber”. Med på udstillingen er der også enkelte større værker, der ikke har bogudgivelser som reference. Penselsproget med den unikke og næsten ufattelige detaljerigdom leder tankerne mod ”Tusinde og en nat”, men det er egentlig ikke Østens mystik, der optager Esben Hanefelt – snarere Bibelens og mytologiens uudtømmelige inspiration. Derfor er han også helt aktuelt i gang med en beretning om Påskens dramatiske begivenheder.

Esben Hanefelt arbejder med hurtigttørrende akrylfarver og meget fine pensler.

- Esben Hanefelt Kristensen spændende originalmalerier til de to bogudgivelser lægger op til både samtale og diskussion mellem både små og store mennesker. Uden at være docerende eller politiske har værkerne en poetisk mangfoldighed, hvor alvoren også har sat sine finurlige spor, oplyser galleriet.

Udstillingen, som er en salgsudstilling med omkring 30 værker kan i efterårsferien (uge 42) besøges dagligt mellem 11-15 samt de følgende weekends i samme tidsrum. De omtalte bogudgivelser fra forlaget Eksistens vil også kunne købes på udstillingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...