ERHVERV: PanPac Engineering modtager erhvervspris for at skabe vækst og stærke resultater

Begejstringen er høj hos den nordjyske virksomhed PanPac Engineering, der netop er blevet udnævnt til Succesvirksomhed 2020. Prisen gives af Spar Nord og BDO til virksomheder, som lykkes med kontinuerligt at skabe vækst og stærke finansielle resultater.

Det oplyser Spar Nord i en pressemeddelelse.

- På baggrund af 36.412 regnskaber fra virksomheder i Region Nordjylland har Spar Nord og BDO netop fundet frem til de 200 virksomheder, som over en femårig periode har haft størst succes på en række finansielle parametre. De 200 virksomheder hyldes nu af Spar Nord og BDO med erhvervsprisen Succesvirksomhed 2020, skriver de.

En af de nykårede vindere er PanPac Engineering, som er specialister i palletering og fuldautomatiske turnkey-leverancer:

- Vi er glade for at blive anerkendt for vores arbejde, og særligt når Succesvirksomhedsprisen hylder det lange seje træk. Vi har et stort fokus på at være omstillingsparate og på at drive en stabil forretning, og det har båret frugt, oplyser en glad administrerende direktør og ejer, Morten Nysted, og fortsætter:

- Vi konkurrerer primært på knowhow, som vi bruger i samarbejdet med vores kunder til at skabe unikke løsninger. Derfor har vi de sidste fem år også prioriteret produktudvikling ekstra højt, og det er skønt, at vi nu får et skulderklap for vores strategi.

PanPac Engineering beskæftiger i dag 40 medarbejdere i Pandrup. Virksomheden har netop fået overrakt prisen bestående af en Succesvirksomhed-statuette og et hædersbevis af repræsentanter fra Spar Nord og BDO, der med respekt for myndighedernes corona-anbefalinger fejrede succesvirksomheden med albuehilsen, fodbump og store smil.

Spar Nord og BDO indstiftede sidste år erhvervsprisen Succesvirksomhed med det formål at hylde de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og dansk økonomi som helhed.

På grund af smitterisikoen vil Spar Nord og BDO – i modsætning til sidste år – ikke gennemføre regionale finaler. De vil derimod hylde succesvirksomhederne i en inspirationsbog, der udkommer i løbet af efteråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...