Konkurrence: Det er stadig muligt at deltage i konkurrencen,. Se hvordan her ...

Aabybro: Beboerne på villavejene i Aabybro har nu mulighed for at vinde prisen Årets Villavej 2019 samt pengepræmier på i alt 17.000 kroner.

Det sker fordi stifterne bag prisen: Ejendomsmæglernes Fond og Nordjyske Bank for tredje år i træk at sætte fokus på nabofællesskaber, og hvordan blandt andre indbyggerne i Aabybro kan få glæde og gavn af hinanden hjemme på vejen.

Da Nordjyske Bank og Ejendomsmæglernes Fond i 2017 stiftede prisen Årets Villavej, var det med det formål at inspirere andre og vise de bedste eksempler på, hvad et godt og givende naboskab kan indebære. Det har sidenhen vist sig at være en stor succes, da flere hundrede villaveje fra hele Nordjylland har indstillet sig til prisen i både 2017 og 2018. Derfor vælger de to parter nu også for tredje år i træk at belønne den villavej i Nordjylland, der har det bedste naboskab, og fra den 15. april til og med den 19. maj er det således muligt at indstille sin vej:

- Vi har været positivt overraskede over det høje antal af indstillinger, der har været de sidste to år, og det viser sig, at rigtig mange villaveje gemmer på gode historier og har et sammenhold udover det sædvanlige. Her kom blandt andre indbyggerne i Aabybro på banen med mange gode initiativer, og vi har derfor valgt at gentage succesen igen i år, fortæller Tommy Kristensen, der er afdelingsdirektør i Nordjyske Bank i Aabybro, og fortsætter:

Værdien af det gode naboskab

Ifølge Steen Royberg, der er formand for Ejendomsmæglernes Fond, er det gode naboskab ikke noget, der kommer af sig selv. Derfor håber han også på, at prisen har sat skub i nogle flere initiativer rundt omkring på de lokale veje:

- Vi har indgået et samarbejde med Nordjyske Bank om prisen, fordi vi gerne vil bringe værdien af det gode naboskab frem i lyset, siger han og fortsætter:

- For det gode naboskab er ikke nogen selvfølge i danskernes travle hverdag – det kræver en indsats at lære hinanden at kende. Men der hører også en masse fordele med. Både hvad angår socialt samvær og glæden ved at have folk omkring sig, som kan træde til, når noget brænder på, afslutter han.

Dommerkomitéen består af Steen Royberg, bankdirektør Claus Andersen og direktør i Sol og Strand Feriehusudlejning Per Dam Jensen, og de tre parter kårer både en første-, anden- og tredjeplads. Førstepræmien er igen i år 10.000 kroner, der skal dække udgifterne til et fælles arrangement som eksempelvis en vejfest.

Derudover får vinderne mulighed for at smykke sig med et Årets Villavej 2019-skilt.

Anden- og tredjepladsen vinder som noget nyt en pengepræmie på henholdsvis 5.000 og 2.000 kroner, der ligesom førstepladsen skal gå til et fælles tiltag på vejen. Beboere på villaveje i Aabybro og resten af Nordjylland kan indstille sig til prisen Årets villavej 2019 frem til den 19. maj på www.nordjyskebank.dk/aaretsvillavej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...