Frank Jensens debutbog handler om at udleve en drøm

AABYBRO: En livsændrende tur på cykel gennem New Zealand og Australien har resulteret i Frank Jensens første bog.

Han er født og opvokset i Aabybro og stod i 2011 overfor valg - en aften på sofaen eller et foredrag med en dansker, der havde cyklet jorden rundt. Han tog til sidstnævnte, og historierne om alt den venlighed, som foredragsholderen havde mødt, tændte Frank Jensens livslyst.

To år senere tog han til New Zealand og derfra videre til Australien. Efter godt 10.000 kilometers cykling rullede han op foran Sydney Opera House.

- På min vej havde jeg mødt så megen venlighed, interesse, gavmildhed og hjælpsomhed fra helt fremmede mennesker, at troen på verden og det gode i mennesker var blevet styrket. Cykelturen var også startskuddet til en større personlig udviklingsproces og en mental rejse, som har gjort mig til et markant gladere menneske, fortæller Frank Jensen.

Udviklingsprocessen og den mentale rejse beskriver han i debutbogen "Optur Down Under". Det er en fortælling om oplevelserne i de to lande - men ikke bare en bog om en cykeltur. Den handler om, hvad det at udleve en drøm kan gøre for et menneske.

- I mit tilfælde har turen haft en helt enorm betydning for min tankegang, mit syn på verden, min tro på det gode i mennesker og min selvopfattelse, lyder det fra ham.

Frank Jensen har også holdt foredrag om den livsændrende oplevelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...