Tillykke: Ejner Bering fejrer fredag 28. juni sin 75 års fødselsdag. Han fejrer samtidig 65 år i foreningslivet

AAbybro: Midt i 1950’erene stiftede han sin første forening, Søndre Kær Boldklub og sidenhen er det blevet til bestyrelses- og udvalgsposter i hele 13 foreninger. Senest som formand for Øland Golfklub.

Sideløbende med bestyrelsesarbejdet er det blevet til utallige træner og instruktør jobs – og det er ikke mange voksne i Aabybro, der ikke har haft Ejner til sport i enten den ene eller anden form. Tillidshverv i bl.a. fritidsnævn, skolekommission og folkeoplysningsudvalg er det også blevet til.

Ejner har også sat sit fysiske præg på sporten i Aabybro og omegn og igennem de sidste 30 år har han været involveret i etablering af Aabybro hallen, udvidelse af Gjøl hallen og udvidelse af Øland golfklub. Også mentalt har han været en forgangsmand for mange i måden han går til opgaverne på. Med ildhu, engagement og opbakning har han været med til at stifte Aabybros første atletikforening og ført mange atleter frem til både Jyske og Danske Mesterskaber. Også inden for Volleyball har han været stifter af Aabybros afdeling, hvor fokus altid har været på ungdomsvolley. Her spillede børn volleyball med Ejner som træner længe før det blev en succes med kids-volley gennem Dansk Volleyball forbund 10 år senere.

Også inden for volleyball blev det til Danske Mesterskaber for flere af foreningens hold.

Det var også i sin tid i volleyballverdenen, at Ejner Bering startede Aabybro Cup. En volleyballturnering med 172 hold fra både ind og udland, med deltagelse af bl.a Tyskland, Holland og USA. Her mødtes bredderækkerne, divisionerne og endda landshold til en weekend med volleyball i hele Aabybro og byerne omkring.

Sit engagement i frivilligt foreningsarbejdet er blevet hædret ved Everplay pokalen, æresmedlem i ÅGF og Øland Golfklub samt ærestegn i DVBF (Dansk Volleyball Forbund).

Han har ligeledes modtaget en medalje for sin militærtjeneste for FN på Cypern i 1963.

I sit arbejdsliv har Ejner været en aktiv del af skoleverdenen, både som lærer og afdelingsleder.

Privat har Ejner været gift med Lene i 44 år, har 2 børn og 4 børnebørn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...