Musik: Kulturskolen Jammerbugt og Skole- og Dagtilbudsafdeling gav kagemand mod en video, hvor de sang med på sangen ”Superhelt”

BIERSTED: Der er ingen tvivl om, at lokale JAAIIL, der fik en andenplads ved årets MGP har sat sig spor hos andre børn rundt om i Jammerbugt Kommune.

Det gælder også hos eleverne i indskolingen på Biersted Skole.

De var onsdag eftermiddag samlet for at hylde JAAIIL.

- Altså, jeg kender faktisk en, der kender en, der kender hende bassisten, sagde en dreng.

Og da en plakat med de lokale stjerner blev hængt op, spurgte en pige forventningsfuldt:

- Aj, kommer de?

Det gjorde bandet nu ikke, men til gengæld var der linet op til fejring.

Det skete på foranledning af Kulturskolen Jammerbugt og Skole- og Dagtilbudsafdelingen, der kort og godt tilbød kagemand til alle børnehavebørn og indskolings- og mellemtrinselever i kommunen.

Betingelsen var, at de enkelte skoler og institutioner skulle optage en lille film, hvor børnene synger og danser til JAAIILs sang, ”Superhelten.”

Den plan var eleverne på Biersted Skole helt med på, og de sang, så taget næsten løftede sig, da der blev skruet op for musikken.

- Sådan der, sagde viceskoleleder, Pia Jensen, der var den, der filmede.

Klippes sammen til film

Planen er, at Ungdomsskolen klipper de mange filmbidrag sammen til en musikvideo, så alle på den måde får mulighed for at nyde de forskellige bidrag.

Håbet, at arrangementet kan skærpe børns interesse for musik.

- I Jammerbugt Kommune vil vi rigtig gerne pirre vores børn og unges interesse og begejstring for musik og de mange forskellige muligheder, der følger med.

- Det her er noget, vi er rigtig stolte af. Vi håber, at JAAIIL´s MGP-eventyr vil inspirere endnu flere af vores børn og unge til at dyrke interessen for musik, lyder forklaringen fra arrangørerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...