Masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien i uge 42

BLOKHUS: I uge 42 inviterer Blokhus til efterårsfestival med masser af sjove, spændende og fortryllende aktiviteter.

- Uanset om man er til aktiv ferie, kreative udfoldelser, markeder eller sjov og ballade er der noget at komme efter i efterårsferien. Erhvervsforeningen Destination Blokhus har forberedt aktiviteter for store og små, så hele familien kan få uforglemmelige oplevelser med hjem, siger Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Børn og barnlige sjæle kan være med til Snapchat-opgaveløb, slå sig løs i de kreative workshops på Torvet eller prøve lykken til Anderæs på stranden.

Derudover har Destination Blokhus allieret sig med Christoffer og Karen fra Badass Biology, der i børnehøjde går på opdagelse i naturens og biologiens verden. De tager blandt andet børnene med på krible-krable-tur i Klitplantagen, dissekerer fisk i Fiskernes Hus og går på ravjagt med UV-lamper i mørket på stranden.

Der er også masser af aktiviteter, hvor hele familien kan få gode oplevelser sammen, som kartoffelløb, hvor hundrede nummererede kartofler fordeles rundt i destinationen. Den, som finder de heldige kartofler, præmieres med flotte gaver. Erhvervsforeningen gentager ligeledes sidste års succes, Drive-in bil bingo på Blokhus Strand.

Mandag vil der være masser af liv i Blokhus, når der afholdes "By Night " med masser af gode tilbud at finde i de mange specialbutikker. Dagen starter ud med det traditionsrige Høstmarked i teltet på Torvet med en række nordjyske råvareproducenter.

Havheksen har atter lagt kryptiske beskeder i Blokhus. Hjælp med at bryde forbandelsen ved at løse opgaver spredt i hele byen. På Torvet vil der være mulighed for at lave en magisk havheksebryg eller hvad med at lade dig spå af en rigtig spåmand fra de Søvtiske Bjerge?

På Torvet vil der være gadegøjl og bandet Joda sørger for at sætte stemningen med et miks af deres egne- og covernumre. Aftenen rundes af med et brag af et kæmpe fyrværkerishow på Blokhus Strand.

En anden spændende aktivitet er Tasty-Tuesday, hvor der er fokus på den gode smagsoplevelse. Fra morgenstunden kan familiens yngste dekorere cupcakes i teltet.

Efterfølgende følger de lokale Blokhus-restauranter trop med en "mini mad-messe" under temaet "Smag på Blokhus".

Har du en god appetit og elsker søde sager, så vil der også være mulighed for at lade sig kåre til vinder, når Erhvervsforeningen afholder sit første mesterskab i romkuglespisning.

Fredag omdannes Blokhus Torv til et sandt dyrerige. Se hvordan man i gamle dage malkede en ko, få en tur på en hest eller klap en kalv. Der er også hundekunster i kikkerten, når DCH Brønderslev laver minishow, og hunde fra Team Førerhunde viser, hvordan de assisterer synshandicappede.

Stranden vil være omdrejningspunktet, når man kan gå i vandet sammen med morgenfruerne, Søstjernerne, som bader hver morgen kl. 8 hele ugen. På udvalgte dage vil der også være mulighed for efterfølgende at få en tur i den opstillede sauna på stranden. Her står gusmester Jens Jørgen klar til at svinge håndklædet.

Jon Lindberg kendt fra TV-udsendelsen "Alene i Vildmarken", inviterer onsdag til Vildmarksdag med kartofler.

Prøv kræfter med cheerleading eller hvad med at udfordre dine venner til en kamp med bold og stav, når Brønderslev Floorball Club byder op til kamp i teltet på Torvet i Blokhus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...