ERHVERVS: EDC i Aabybro holder nu åbent fra tidlig morgen til sen aften

EDC Danebo i Aabybro er med i et nyt initiativ fra ejendomsmæglerkæden EDC, som går ud på at der skal være et kundecenter, der er bemandet alle ugens syv dage fra 8 til 22.

Det oplyser EDC i en pressemeddelelse, hvor de peger på, at der sker som konsekvens af en ændret adfærd hos kunderne, der betyder, at flere forventer at kunne kontakte mægleren om aftenen og hele weekenden.

- I første omgang skal der ansættes 30-35 medarbejdere til at besvare telefonopkald, mails og chathenvendelser fra boligkøbere og boligsælgere. Kundecentret besvarer henvendelser, når ejendomsmægleren selv er optaget eller ikke kan besvare henvendelser, skriver de.

Morten Grimm fra EDC i Aabybro gør opmærksom på, at langt de fleste henvendelser vil blive besvaret af ham selv eller af en kollega i butikken:

- Vi vil selv fortsat tage os af langt de fleste henvendelser. Det er kun, når vi eksempelvis er ude på en fremvisning, har ekstraordinært travlt eller i aftentimerne, at henvendelsen håndteres af en medarbejder i kundecenteret. Det er en stor tryghed for mig at vide, at vi ikke kommer til at tabe nogle henvendelser på gulvet, blot fordi vi ikke lige har haft mulighed for at svare telefonen på et givent tidspunkt eller har haft lukket i butikken, oplyser han i pressemeddelelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...