Boldt: Det er Fodboldgolfbanen i Tranum, der har fået opgaven

Tranum: Fodboldgolfbanen i Tranum har fået en del nye udfordringer og enkelte huller har fået et helt nyt forløb.

- Det er vigtigt for os at banen forbliver spændende, sjov og udfordrende, forklarer Erik og Ingrid Thomsen, der selv har stået for ændringerne og opbygningen af det nye afsluttende hul 18 som kan være udslagsgivende ved DM

DM spilles på banen i Tranum sidste weekend i august over tre dage som DFGF skal stå for, og man håber at få nogle klubmedlemmer og lokale til at deltage i denne turnering hvor der er en herre og dame række samt en double række.

Som noget nyt er der nu også en B række hvor nye spillere kan deltage.

Til DM vil der deltage 60-80 spillere fra hele landet og Danmark har nogle af verdens bedste spillere og sidste år havde vi 8 spillere i top 10 på verdensranglisten så der vil være god mulighed for at se eliten i aktion denne weekend.

Det er gratis for tilskuere at følge spillerne helt tæt og gå bag dem og se hvordan de takler banen og dets udfordringer og man kan følge resultaterne på skærmen i klubhuset og købe sig lidt til mad og drikke mens man ser på.

Ny Klub

Jammerbugtens Fodboldgolf Klub blev navnet på den nye forening der havde stiftende generalforsamling i februar, og tre bestyrelsesmedlemmer blev valgt. Klubbens formål er at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke fodboldgolf og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben at udbrede kendskabet til sporten udtaler klubformand Martin Bech der også erkender at det bliver en udfordring at starte en helt ny forening op hvor kendskabet til sporten ikke er så stort.

Der er på nuværende tidspunkt 11 baner på landsplan der er medlem af DFGF (dansk fodboldgolf forening) og derved blive en registreret sport ved optagelse under DGU. Der er ca. 70 fodboldgolfbaner rundt omkring i landet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...