Nybæk Plantage - en skøn naturoplevelse OPLEVELSE: Mogens Knudsen er 43 år og bosiddende i Løkken med sin kone og to børn. Er til daglig direktør i Løkken Brugsforening, som omhandler tre supermarkeder i henholdsvis Pandrup, Sindal og Løkken

Jeg vil byde mine gæster velkommen til både ferie- og helårsbyen Løkken.

Her er et væld af gode muligheder for at blive underholdt, om man er til områdets fantastiske natur, den fineste badestrand, surfing, byliv eller shopping. Et sted, jeg ynder at vise mine gæster, er Nybæk Plantage.

Her kan man få en skøn naturoplevelse og være heldig at opleve rådyr, egern eller måske ræven.

Jeg bruger ofte Nybæk Plantage til en rask løbetur, når vestenvinden er for voldsom til en tur langs stranden. Plantagen rummer det hele, selvom stiområdet er forholdsvis lille. Her er både skov, sø, hyggelige stier og små oaser, hvor det er nemt at finde et sted og slå sig ned med familien.

Andre gæster bruger plantagen til cykel, vandre eller rideture, så mulighederne er mange.

Ved indgangen til skoven er der en fin overdækket træhytte med en lille bålplads. Her kan man nyde kaffen og madpakken efter en dejlig vandretur i plantagen.

Man finder Nybæk plantage på Løkkensvej 989 med indgang fra omfartsvejen til en grusparkeringsplads. Kommer man fra Løkken er det lige efter badehusenes vinterplads.

Jeg kan varmt anbefale en tur i Nybæk Plantage, når vestenvinden raser!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...