Nyt: Lægehuset har til huse i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt.

AABYBRO: Mandag klokken 10 blev dørene til det nye lægehus i Aabybro slået op. Åbningen markerede borgmester Mogens Chr. Gade (V) ved at klippe snoren til indgangen.

Kommunens førstemand glædede sig i forbindelse med åbningen over det nye lægetilbud til borgerne i Jammerbugt. Og der har tydeligvis været brug for det.

- I løbet af to formiddage var klinikken overbooket. Så det er en fornøjelse, at vi sammen med staten har kunnet etablere den her lægeklinik, siger Monges Chr. Gade og tilføjer:

- Vi arbejder i Jammerbugt Kommune på, at vi skal være tættere på borgerne. Et lokalt lægehus er vigtigt for eksempelvis patienter med kroniske lidelser, og vi må ikke underkende trygheden i at kunne komme til den samme læge hver gang.

Efter snoreklippet var der lejlighed til at se de nyrenoverede lokaler, som man finder i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt.

Om de nye rammer siger læge Thomas Olsen:

- Jeg synes, det er blevet rigtigt godt. Det er først og fremmest anvendeligt, og nu går vi i gang med de sidste detaljer.

Lægeklinikken er fra juni i år og frem til slutningen af november blevet ombygget, så den lever op til standarden for en moderne lægeklinik. Ombygning omfatter en ny og særskilt indgang mod vest. Indenfor rummer lægeklinikken reception med venteværelse, supplerende venteområde, flere konsultationsrum, kontorer, laboratorium, personalerum, teknik, depot- og rengøringsrum og endelig toiletter og garderobe, som deles med Kultur- og Erhvervscentret.

Jammerbugt Kommune har ombygget lokalerne for et tilskud fra Sundhedsministeriets pulje for etablering af moderne og tidssvarende læge- og sundhedshuse. Oveni komme en egenfinansiering fra Jammerbugt Kommune. Projektet er gennemført for to mio. kr. i alt ekskl. moms.

Der er tilknyttet 1.600 borgere til den nye lægklinik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...