Jammerbugt FC-formand håber på, at der spilles så mange kampe som muligt i afrundingen af sæsonen i 2. division

PANDRUP: Mens Superligaen og NordicBet Ligaen har styr på opstarten på professionel fodbold i Danmark, ventes der fortsat på den endelige udmelding for 2. division.

I sidste uge meldte otte 2. divisionsklubber ud, at de hellere ville annullere sæsonen end at spille op mod 11 kampe, der i øjeblikket lægges op til. Hos Jammerbugt FC håber man dog på at komme på græs igen og dermed afgøre sæsonen 2019/2020.

- Vores holdning har hele tiden været, at vi forventer at spille sæsonen ud. Vi spiller fodbold, fordi vi elsker det, og vi vil i bund og grund spille alle de kampe, som vi kan under forudsætningerne. Lige nu ligger det et sted mellem 0 og 11, som jeg læser situationen. Der mener vi, at nul kampe vil være direkte ødelæggende for divisionen, medmindre mulighederne ikke er der samfundsmæssigt, siger bestyrelsesformand Bøje Holmsgaard Lundtoft.

- Man er i gang i NordicBet og i resten af Europa. Det hilser vi velkommen og håber på, at man åbner for vores fodbold igen. Vi vil gerne spille, tilføjer han.

Et af argumenterne mod at færdiggøre 2 division er, at sommerferier kan komme i vejen for spillernes mulighed for at spille. Det kan dermed øge niveauforskellen, hvis sæsonen spilles færdig.

Bøje Holmsgaard Lundtoft regner dog med, at det vil være et mindre problem.

- Kigger man lidt rundt i samfundet, bliver det jo en helt anderledes sommerferiestruktur. Nogle har måske allerede afviklet deres ferie nu. Men jeg ved godt, at det kan blive et problem for os. Vi har jo også spillere, der gerne vil have ferie, men der er også mange, der ikke kommer på ferie på grund af omstændighederne lige nu. De vil jo gerne spille fodbold. Vores spillere har fået en endnu større lyst til at spille fodbold efter den her pause, siger formanden.

Jammerbugt FC ligger i øjeblikket på en sjetteplads i 2. divisions grundspilspulje 2. Dermed ligger de til at kvalificere sig til oprykningsspillet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...