LYS: Ulveskoven Vuggestue og Børnehave gik Lucia udenfor Birkelse Plejecenter

Ulveskoven Vuggestue og Børnehave i Birkelse har været på en særlig tur for at sprede lys og glæde. De gik Lucia, hvor ruten gik den korte tur fra børnehaven og hen til Birkelse Plejecenter, hvor beboerne kunne nyde synet af de små børn.

- Det gik så fint. Vi havde simpelt hen så dygtige nogle børn, fortæller Line Møller Mousten, der er daglig pædagogisk leder i Ulveskoven.

Hun fortæller, at idéen opstod i forbindelse med, at borgmester Mogens Gade havde sagt, at man skal tænde lys.

- Vi plejer ikke at gå Lucia, men da jeg hørte det, kom vi til at snakke om i personalegruppen, at der nok sad nogle mennesker på plejehjemmet, der ikke får så mange besøg på grund af corona. Vi tænkte, at hvis vi skulle tænde lys, så kunne vi gøre det på den måde her, forklarer Line Møller Mousten.

Altså begav alle børnehavebørn og vuggestuebørn sig på turen til plejehjemmet med lys i en klæde hele vejen. De yngste deltagere var så små, at de sad i en klapvogn til fire med lyskæde på.

- En sød mand vinkede til os og blinkede med en stjerne, han havde lys i, og folk i biler, der kom forbi, kiggede, fortæller Line Møller Mousten om turen.

Børnene sang Luciasangen, første vers af ”Dejlig er den himmelblå” og”På loftet sidder nissen”, og da de kom til plejehjemmet, gik de rundt udenfor.

Det hele var planlagt, så beboerne kunne se dem fra vinduerne i plejehjemmet vinterhave.

Forældrene var også inviteret til at se på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...