Man kan hvad man vil, siger Majbrit og Jesper Birchvig Nielsen,

SALTUM: ”Vi ved hvad der skal til, vi har været der selv”.

Sådan siger Majbrit og Jesper Birchvig Nielsen, når de hjælper deres klienter.

Hun er kostvejleder & sundhedscoach mens han er håndværker og teambuilding instruktør.

De fastslår, at det drejer sig om at finde den indre motivation til at ændre livsstil for at opnå et varigt vægttab og en øget energi.

- Vi var selv blevet alt for tykke, min mand og jeg, siger Majbrit Birchvig Nielsen,

- Så vi gik i gang med at lægge livsstilen om. Det resulterede i et vægttab på til sammen 75 kg på 10 måneder.

- I arbejdet med at finde metoder, og følge vore resultater, blev jeg så bidt af sagen, at jeg tog en uddannelse som kostvejleder og sundhedscoach, og nu har vi startet firmaet ”Livsværk by Frydensgård”.

Navnet Frydensgård henviser til parrets bopæl i Saltum.

Majbrit Birchvig Nielsen, har i mange år været en del af Løkkens forretningsliv, og hun er leder af ”Byens Blomster” i SuperBrugsen Løkken.

Så ved siden af deres faste job tilbyder parret nu kurser og vejledning af varierende længder.

Blandt andet har hendes egne kolleger i SuperBrugsen Løkken startet et forløb, hvor der gerne skal ryge nogle kilo i vinterens løb.

Majbrit Birchvig Nielsen har desuden har fået en samarbejdsaftale med Løkken Idrætscenter om, at hendes kursister kan benytte centrets faciliteter. Centrets faste brugere har dermed også mulighed for at drage nytte af kostvejlederens kompetencer.

- Det handler om at træffe nogle valg i sit liv, om hvad man vil. mankahvamanvil@outlook.dk hedder vores mailadresse. Og det kan man. Vi ved hvad der skal til. Vi har været der selv. Vores vigtigste mål er nu at hjælpe vores kursister på vej til et varigt vægttab, understreger parret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...