Foredrag om effekterne af den globale opvarmning

PANDRUP: Mandag 25. februar klokken 19 kan man i Pandrup Kino overvære et foredrag om klimaændringer og den danske vinkel, når foredraget livestreames fra Aarhus Universitet

Med Parisaftalen i hus i december 2015 blev en vigtig milepæl i forhold til at undgå uoverskuelige klimaforandringer i løbet af dette århundrede nået.

Verdens ledere blev enige om, at klimaproblemet er det største fælles problem, vi som beboere af planeten Jorden må og skal finde en løsning på.

Undervejs har FNs klimapanel udgivet den ene klimarapport efter den anden som i større og større detalje har udredt hvad vi ved om de igangværende klimaændringer, deres konsekvenser og hvad fremtiden vil byde på. Rapporterne udgør således selve grundlaget for Parisaftalen og processen som førte til dens vedtagelse.

Selv om det hedder den globale opvarmning, rammer den i høj grad lokalt med klimaændringer som alle nationer i verden oplever på en unik måde.

FNs seneste klimarapport besvarer spørgsmål som: hvad er effekterne af den globale opvarmning? Hvordan afbøder vi dem? Hvordan tilpasser vi os?

Der er gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...