Film: Den danske film ”Ser du månen, Daniel” er en af tre Oscar-nominerede film

Pandrup: Der er danmarkspremiere på den danske film, ”Ser du månen, Daniel.”

Filmen spiller fra 29. august til 9. september. Det er alle aftener klokken 19.00 og i Dagkino 6. september klokken 10.00.

Det danske drama ”Ser du månen, Daniel” er filmatiseringen af Puk Damsgårds roman om den danske fotograf Daniel Rye, der sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien. Daniel sidder i fangenskab med flere andre udlændinge her i blandt den amerikanske journalist James Foley. Fortællingen følger Daniels kamp for overlevelse, hans venskab med James og hvordan hans familie hjemme i Danmark håndterer frygten for, at deres søn aldrig kommer hjem. Midt i krisen står den danske gidselforhandler Arthur, der får en afgørende rolle i befrielsen af Daniel.

Filmen er instrueret af makkerparret Niels Arden Oplev og Anders W. Berthelsen, mens hovedrollen er spillet af Esben Smed.

”Ser du månen, Daniel,” er udtaget som en af tre danske kandidater til at blive indstillet til en Oscar.

Filmen ”Angry Birds 2” spiller 31. august og 1. september klokken 16.00.

De ikke-flyvende vrede fugle og de intrigante grønne grisebasser er tvunget til at begrave stridsøksen og skubbe de evige skænderier til side.

En ny trussel har nemlig meldt sig på banen, og både fuglenes og grisenes øer er i fare.

Red, Chuck og Bomb rekrutterer Chucks søster Silver og går sammen med grisene Leonard, Courtney og Garry for at skabe en pænt vaklende våbenhvile og danne et noget anderledes superteam for at redde deres hjem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...