Det er blevet koldere udenfor, og så kan man passende tillade sig at sidde inde med et tæppe og en god bog. I denne uge anbefaler Jammerbugt Bibiliotekerne en ungdomsbog om kærlighed af forfatteren Irma Lauridsen. ”Drengen der skulle være en anden” handler om August på 15. Den dag, han taber sin skoletaske, forandres hans liv for altid.

Carl med det lange, lysebrune hår kommer forbi og samler tasken op. Selv samme Carl viser sig at være forsanger i et band, August hører om aftenen. Da koncerten er forbi, kaster Carl sin kasket ned til August, og senere tilbyder Carl at lære ham at spille guitar.

August kan ikke helt finde ud af sine følelser, for måske er han lidt forelsket i Carl. Er han så bøsse? I hvert fald er han overbevist om, at han må holde sit forhold til Carl skjult – ikke mindst for sin far.

Men snart finder klassen ud af, at August er ”homo”, som de kalder det. Hvem har sladret? Er det hans bedste veninde Sally? Hvem kan han i det hele taget stole på? Og kan hans far lære at acceptere, at August er sammen med drengen Carl?

Der skal en alvorlig ulykke og afsløringen af en stor hemmelighed til, før August føler, at han kan stole på sin familie og sine venner og satse på også i fremtiden at danne par med Carl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...