Juleferien kan føles hel magisk med det store julebord, gaver og levende lys til jul samt og en himmel, der lyser i alle regnbuens farver nytårsaften. Nu kan ferien blive fyldt med ekstra magi. Bibliotekar fra Jammerbugt Bibliotekerne Sanne Bjerregaard Lindstrøm anbefaler nemlig børnebogen ”De Magiske Møgunger”.

Da gadedrengen Carter stikker af fra sin onkel, forventer han ikke at finde både venner og magi i en lille by på landet. Men som ved alle gode trylletrick kan alt ændre sig på et øjeblik, og det gør det, da den grådige cirkusdirektør B. B. Bosso og hans hold ankommer til den lille flække. De har nemlig tænkt sig at stjæle alt, de kan komme i nærheden af.

Efter et afgørende møde med byens lokale magiker Dante Vernon rotter Carter sig sammen med fem andre børn. Sammen - og ved at bruge både magi og samarbejde - sætter de alle sejl til for at redde byen fra Bossos slyngelstreger.

”De Magiske Møgunger” er første bind i serien af den prisvindende skuespiller Neil Patrick Harris. Bogen er fyldt med humor, spænding, illustrationer - og masser af magi.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...