SPORT: Cheftræner i Aalborg Håndbold bor i Jammerbugt - men er i en fart flyttet til Aalborg, indtil restriktionerne ophæves

Den netop overståede landsholdspause bød på forandringer udenfor banen for mange nordjyder, da myndighederne meddelte, at syv nordjyske kommuner skulle omfattes af yderligere restriktioner – herunder Jammerbugt Kommune, hvor cheftræner i Aalborg Håndbold, Stefan Madsen, er bosat.

Det oplyser Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse, hvor de meddeler, at klubben og Stefan fredag derfor tog en hurtig beslutning, der betyder, at han er flyttet midlertidigt til Aalborg, indtil restriktionerne ophæves.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at Stefan har truffet den beslutning. Han bliver derfor bl.a. afskåret fra sin familie i en periode, og det viser noget om det store hjerte, han og familien har for klubben. Sportsligt har det selvfølgelig enorm betydning, at vi fortsat kan have ham med på sidelinjen i den spændende periode, vi går i møde, siger direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen.

Stefan Madsen flyttede allerede til Aalborg i fredags, og han testede i weekenden negativ for covid-19, ligesom han fortsat indgår i Aalborg Håndbolds ugentlige testprogram.

Alle spillere og de øvrige trænere/ledere er ikke bosat i en af de syv kommuner og er derfor ikke berørte af de yderligere restriktioner - alle er dermed klar til onsdagens pokalbrag mod Bjerringbro-Silkeborg.

Pokalkvartfinalen er startskuddet på en spændende periode frem mod jul, der starter med tre hjemmekampe i Jutlander Bank Arena.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...