Billigt: En gruppe forældre på Gjøl arrangerer pengeløst legetøjsmarked

Dyt Dyt -. Ska vi byt – lyder det fra en flok unge forældre, der snart skal til at finde 24 små pakker til diverse julekalendere. - Vi har alle noget legetøj og tøj, som vores børn er vokset fra, - og måske vil andre forældre gerne have det til deres børn, så hvorfor ikke bytte lidt, lyder det fra Katrine Højen, der er en af initiativtagerne til byttedagen den 23. november i Gjøl hallen.

Formålet med at bytte nogle sager er dels at tænke bæredygtigt og genbruge gode varer og dels at spare pengene til andre formål.

Alle er velkomne med stort og småt, der ikke længere har børnenes eller børnebørnenes interesse og alligevel er for godt til at blive smidt ud. Det er et pengeløst marked, så man kan også bare komme og forære forældrene det legetøj, som ikke længere bliver brugt.

Når børn får noget nyt, tænker de ikke på, om det har været brugt af andre, så for dem er alle gaver nye.

I forbindelse med byttemarkedet er der også arrangeret legedag i hallen, hvor børn og voksne kan spille bold og slå kolbøtter på hallens forskellige madrasser.

Arrangementet finder sted i Gjøl hallen på Rønnebærvej 12, og det begynder allerede klokken 9.00 og varer til kl. 13.00. Der er mulighed for at købe kaffe og rundstykker i hallens cafeteria.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...