BØRN: Ny idrætsbørnehave og vuggestue er i gang med hverdagen - nu inviterer de til indvielse

8. august indbyder Brumbassen Idrætsvuggestue og Idrætsbørnehave i Pandrup til indvielse. Børnene indtog tilbage i april de nyistandsatte bygninger, men på grund af corona kunne det ikke markeres.

Det kan man nu.

- Vi holder åbent 8. august fra 10 til 14, hvor folk kan komme og se det hele. Det er en gammel børnehave, som vi har renoveret fuldt ud. Dét, der stod, var væggene. Alt er nyt, og vi har fået en helt ny legeplads, fortæller indehaver Gitte Bach.

Børnehaven tæller pt 20 børn, mens der er 18 børn i vuggestuen. Normeringen er 19 vuggestuebørn og 37 børnehavebørn, og det forventer Gitte Bach at komme op på i løbet af efteråret.

At det er en idrætsbørnehave og idrætsvuggestue afspejles på flere måder i hverdagen.

- Vi har fået indrettet en gymnastiksal i kælderen, som er ved at vær klar, og vi kører ud i hallen, ud på stadion og ned på Gateway, hvor vi laver konkurrencer. Vi kører også til stranden, hvor børnene får lov til at røre sig rigtigt meget, giver Gitte Bach som eksempel.

Brumbassen er en privat institution. Den var tidligere en kommunal børnehave ved navn Cannerslundvejens Børnehave. Den lukkede i 2018.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...