Typisk afholder Super Brugsen Pandrup er årsmøde, når sidste års resultat offentliggøres. Grundet verdenssituationen i år har brugsuddeler og bestyrelse dog valgt springe over det fysiske møde i år.

- Vi må konstatere, at vi ikke kan gennemføre vores årsmøde som vanligt. Covid-19 sætter desværre en kæp i hjulet. Men vi vil stadig gerne berette om årets gang i butikken, siger uddeler Anders Sølvkær.

Super Brugsen fik i 2019 et positivt resultat trods afskrivninger efter udvidelsen af dagligvarebutikken tilbage i 2017 samt etableringen af endnu en dagligvarebutik i Pandrup - i form af REMA 1000.

- I november blev konkurrencesituationen ændret i byen, men butikken kunne fortsat lave god omsætningsfremgang på to procent. Det er stærkt medvirkende til, at vi igen kan præstere et flot overskud, som er over vores budget og forventninger, lyder det fra Anders Sølvkær.

Butikkens medlemstal er også rekordhøjt. De nuværende 2950 medlemmer er det højeste nogensinde for brugsen.

- At så mange bakker op om butikken, er noget vi i butiksbestyrelsen er stolte og glade for, siger formand Christian Hem.

Gennem året blev der også samlet penge ind til gode formål. Der blev således doneret 40.500 kroner til Knæk Cancer gennem kundekøbte menuer hos slagteren. Derudover blev der samlet 25.000 kroner ind til Jetsmark IF gennem samarbejdet med OK Benzin.

Derudover blev ”Scan og Betal” lanceret i butikken, så man kan betale ved hjælp af sin smartphone og selv kan scanne sine varer ind under indkøbsturen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...