BYUDVIKLING: Hune-Blokhus Borgerforening har holdt generalforsamling - de arbejder på mange fronter

Torsdag var der generalforsamling for Hune-Blokhus Borgerforening. Her var der mødt 45 borgere frem, som diskuterede flere af de punkter, som er højaktuelle i og mellem de to populære feriebyer ved vandet.

Det var især et større samtaleemne i Blokhus gennem sommeren - kystsikring.

- Vi snakkede om, hvad vi gør omkring det, og hvad mulighederne er. Vi har jo samme holdning som grundejerforeningen i forhold til, at der skal gøres noget. Men spørgsmålet er, hvad der kan lade sig gøre. Det var der forskellige synspunkter, siger formand Poul Andersen.

Trafikproblemerne gennem Hune og mod Blokhus var også på dagsordenen.

- Vi kan jo mærke, hvor belastet området har været her til sommer i forhold til trafikken. Der venter vi lige på, hvor meget der gennemføres af det, som COWI er kommet frem til. Ellers ser vi på, hvad mulighederne er for at lette trafikken lidt. Der har været situationer, hvor man tænker, at det er godt, at der ikke skulle en ambulance forbi. Det kunne ikke lade sig gøre. Vi vil godt have folk til området, men man skal jo også kunne komme derfra igen, siger formanden.

Derudover blev der også snakket om, hvad man kan gøre for at få yngre mennesker til området.

- Vores tilflyttere er typisk over 50 år - eller nærmere over 60 år. Vi vil gerne se, hvad man kan gøre for de lidt yngre, der måske er børnefamilier. Det kunne jo være, at man skulle lave en cykelsti hele vejen til Pandrup, hvis det kan hjælpe nogen til at bo i vores område. Vi har meget gråt guld, men vi vil også gøre det lettere for forældre med børn, siger Poul Andersen.

Til generalforsamlingen var hele bestyrelsen på valg - og de fik alle genvalg. Dermed er Poul Andersen fortsat formand, mens Johanne Kaae er næstformand. Kasserer er Leif Jørgensen, og sekretær er Leena Thybo. Derudover er Henrik Meyer, Leif Poulsen og John Albøge i bestyrelsen. Som noget nyt er kommunalbestyrelsesmedlem Merete Fuglsang Hansen valgt ind som suppleant i Hune-Blokhus Borgerforening.

- Det er vi glade for. Der er jo noget med det politiske, hvor vi gerne vil have et talerør i forhold til byrådet, siger Poul Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...