Flere end 50 spillere deltog i standerhejsningen

NØRHALNE: Lørdag tog Fremad Nørhalne hul på den nye fodboldsæson med standerhejsning med deltagelse af knap 40 seniorspillere, 10 grand old boys samt medlemmer af C-holdet, som bragte antallet af deltagere til den efterfølgende suppe, trænersnak om sæsonens mål samt hygge på op mod de 60.

Inden havde spillerne være på græs, eller rettere sne, da vejret bød på sine udfordringer under træningen.

Det sportslige mål for førsteholdet i serie 2 er efter en efterårssæson som oprykkere nu at stabilisere sig i serie 2 og opnå en højere placering end efterårets 3. sidste plads lige over nedrykningsstregen.

- Efter en sæson, hvor vi spillede forsigtigt og lidt på modstanderens præmisser, så vil vi i foråret gå efter at spille den type spil, som vi gerne vil, siger førsteholdstræner Jesper Nielsen, der har Brian Larsen som holdleder.

Desuden har klubben rykket et kuld U19 spillere op som seniorer, og det er en meget vigtig opgave at integrere dem i seniorafdelingen, understreger både Jesper Nielsen og seniorformand Kim Jeppesen.

Andetholdet i serie 4, som i efteråret kæmpede for at undgå nedrykning, går nu efter at blande sig i toppen, og det sker med de bundrutinerede Ole Elkær som ny træner og Poul Svendsen som ny holdleder.

Trods en oprykning i efteråret så har tredjeholdet i serie 5 samme ambition om at blande sig i toppen, oplyser trænerne Christian Svendsen og Sebastian Rosdahl.

Nu venter hård træning og træningskampe - for førsteholdet er det otte kampe - inden turneringen går i gang 30. marts.-tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...