Pandrup Borgerforening giver liv til gammel tradition i efterårsferien. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

- I mange år var bogstavejagt en fast tradition for børn i alle aldre i Pandrup midtby i uge 42, og i coronaens skygge har Pandrup Borgerforening besluttet sig for at genoplive den gamle tradition. Sidste år startede vi bålfortællinger i Anlægget, som skulle være en ny årlig begivenhed, der kunne samle byens borger til en hyggelig aften i lanternernes skær, som vi havde placereret rundt omkring i hele anlægget. Men pga. Covid-19 har vi været nødt til at aflyse arrangementet i år, da vi ikke føler, det er forsvarligt, oplyser bestyrelsesmedlem Susanne Larsen Kristiansen.

- Vi har før snakket om at genoplive bogstavejagten, og netop i år føles det oplagt at have et arrangement, hvor vi kan gøre noget sammen hver for sig, fortsætter hun.

Pandrup Kaas Handel & Erhverv var hurtige til at hoppe med på idéen, så fra mandag til fredag i uge 42 vil man kunne finde bogstaver rundt omkring i butikkernes vinduer, som hver dag danner et ny ord. Der vil blive udtrukket børnevenlige præmier hver dag blandt de indsendte svar.

- Som noget nyt vil der også være en bonus runde, som kører alle fem dage, og her er der et gavekort på 500 kroner til byens butikker på spil, oplyser bestyrelsesmedlem Trine Bjørn Bisgaard.

I bonus runden vil bogstaverne være udskåret i græskar, som bliver placeret rundt omkring i byen.

- På den måde kan vi også hjælpe til med at dekorer byen lidt.

Foruden bogstavejagten er Pandrup Borgerforening fortsat vært for en gratis børneforestilling i Pandrup Kino onsdag 14. oktober. Pga. Covid-19 skal man i år bestille billetter på forhånd, da der er begrænsninger på antallet af besøgende i biografen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...