LITTERATUR: Suzanne Hird, der er vokset op i Aabybro, har udgivet en e-bog

Suzanne Hird, der er opvokset i Aabybro, har udgivet en e-bog, der hedder “DK - Sammen skriver vi Danmarks historie under Corona/Covid-19”.

Det oplyser hun i en pressemeddelelse, hvor hun fortæller, at e-bogen udspringer af forskellige menneskers oplevelser før, under, og for nogles vedkommende også efter Corona/Covid-19, og

hvordan de hver især håndterer den.

- De er i alderen fra 20’erne til 70’erne og er bosiddende i hele landet. Det er et unikt stykke Danmarkshistorie under en usædvanlig og vanskelig tid, som ingen af os har oplevet tidligere og derfor heller ikke har nogen erfaring med, skriver Suzanne Hird.

Derudover beskriver den en række generelle forhold omkring krisen - fra tidlig start i udlandet til i Danmark, herunder forløbet og udviklingen, den gradvise og kontrollerede genåbning, de negative og positive sider samt forfatterens konklusion og håb for fremtiden.

- Den generelle viden er underbygget via links til de respektive og relevante nyhedsmedier, informations- og hjemmesider, YouTube-kanaler og øvrigt tilgængeligt materiale, oplyser Suzanne Hird.

Halvdelen af e-bogens indtægt går til dansk antivirus forskning.

Forfatteren ønsker, at vi skal huske os selv og hinanden på, at Danmark og Verden stadig er dejlige steder, som vi alle kan være med til at bidrage positivt til at bevare.

Suzanne Hird er executive coach, speaker og forfatter. Hun har skrevet klummer og artikler i aviser, magasiner og blade samt optrådt på tv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...