Kunderne strømmede til fra morgenstunden

PANDRUP: Lige fra morgenstunden benyttede kunderne sig af Black Friday ved at lægge vejen forbi og svinge dankortet i de mange specialbutikker i Pandrup.

Køtilbuddene stod nemlig også nærmest i kø, og hos Centrum Tøj & Sko var det tilbud på op til 50 procent, der lokkede.

- Vi har travlt. Black Friday er en stor dag, og den bliver bare større og større. På en skala fra et til 10 er den i top fem hos os, fortæller Jens Jørgen Jensen, mens han ud fra bestik og hukommelse fortæller en kunde, hvilken størrelse cowboybukser kunden skal have - og rammer plet.

- Vi sælger mange julegaver nu. Strik, skjorter bukser og undertøj, det er det, folk vil have, siger han.

Hos AL Sport har Jan Steffensen dårligt tid til at komme med en prognose på dagens salg.

- Vi har haft pænt travlt hele tiden. Der er gået hul på julehandlen. Kunderne er gået efter vores Black Friday tilbud, blandt andet vores jakker. Og så er mange af vores faste kunder flinke til at lægge vejen forbi, siger han og går i gang med at hjælpe et ægtepar med at gøre det rigtige køb.

Hos Kop & Kande er det ikke alene svært at finde en p-plads, der er også en pæn kø ved kasserne, selv om der er fuld bemanding af personale.

Henriette Klitbo fra Kaas er en kunderne.

- Jeg er på udkig efter julegaver. Her i butikken er det mest til min datter. Ellers har jeg blandt andet været i en boghandel, fortæller hun.

Henriette Klitbo har bevidst ventet med at købe julegaver, til det blev Black Friday.

- Min datter ønsker sig Kähler ting, og det gør jeg også, siger hun mens hun studerer sortimentet i butikken.-tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...