Det sker: Grundlovsdag er der igen Moseløb i Biersted

Biersted: Succesen gentages, når der afholdes Moseløb Grundlovsdag klokken 16.00, hvor der skal løbes på de to distancer fem og ti kilometer. Herudover vil der igen være et sponsorløb for børn.

Moseløbet afholdes som forløber til Mosefesten og afsluttes som sædvanlig med fællesspisning klokken 18.15.

De sidste to år har Moseløbet løbet ca. 80.000 kr. ind til den kommende naturlegeplads i kilen, og med løbernes hjælp er projektet kommet i mål.

- Så når vi i år løber igennem Den Grønne Kile, bliver det forhåbentlig forbi en byggeplads, hvor byens nye legeplads er under opførelse, understreger Martin Rostgaard Knudsen.

Overskuddet fra dette års Moseløb, bliver brugt til at skabe mere liv omkring hallen.

- Vi har derfor valgt, at bruge overskuddet til en sekskantet gynge. Gyngen kan bruges af seks børn samtidig og skal være med til at aktivere de yngste ved skaterparken og multibanen, mens deres større søskende bruger banerne, eller deres forældre dyrker sport, fortæller han.

Bynær løberute og fællesspisning efter løbet

I lighed med sidste år bliver løbsruten en bynær rute.

- Og vi håber dermed på mere stemning langs ruten, ligesom der er forhåbning om flere gående deltagere. Det er nemlig ikke et must, at man skal løbe! De sidste 500 meter vil igen i år foregå på fodboldbanen, hvor der er mulighed for at heppe løberne i mål. Der vil i år også være mulighed for at tilmelde sig fællesspisning efter løbene, forklarer Martin Rostgaard Knudsen.

Lokal sponsoropbakning

Lokale erhvervsdrivende bakker op om løbet ved diverse sponsorater og sponsorgaver. Gaverne bliver brugt som lodtrækningsgaver efter løbet, hvor løbenummeret fungerer som lodseddel. Der er desuden præmier til både hurtigste kvinde og mand på begge distancer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...