BYENS LIV: Foreninger og virksomheder viste sig frem med et hæsblæsende program, der trak masser af folk til

Biersted: Lørdag 16. marts blev der i Biersted hallen endnu engang afholdt “Mød Din By”, hvor mange af byens foreninger og virksomheder viste sig frem.

Det var en velbesøgt dag med en masse hygge og gode snakke.

Sådan konstaterer Flemming Thagaard fra Biersted Landsbyråd.

Dagen bød på mange forskellige muligheder.

Deltagerne havde blandt andet mulighed for at snakke med Landsbyrådet om Naturlegepladsen.

- Den bliver snart til virkelighed, men der var også mulighed for at spørge ind til Biersteds LUP - også kendt som ”Lokal Udviklings Plan” og kortlægning af Biersteds naturværdier og muligheder, fortæller Flemming Thagaard.

Vildmoseporten var også i hallen for at reklamere for Store Vildmose, dens historie og ikke mindst fremtid i form af det igangværende LIFE projekt.

Dagli’ Brugsen havde en stand, hvor man bl.a. kunne blive medlem af butikken.

Det samme havde Biersted Kirke.

- Biersted kirke gjorde sit til at vise, at en kirke er meget andet end en søndagsgudstjenester, men et stort aktiv for et lokalsamfund, med sine mange tilbud og muligheder, konstaterer Flemming Thagaard.

FDF Biersted havde en lejrplads med telt og bålplads, hvor der blev ristet skumfiduser over Trangia, og snittet træfigurer.

Vandet smagte godt

Biersted Vandværk var klar med vand, og der var mulighed for at smage på vandet før og efter filtrering.

- En markant forskel, konstaterer Flemming Thagaard.

En by i fremdrift

DJ Emil sørgede for musik, og en række andre lokale udstillere som blandt andet Bilhuset Biersted, Lokalhistorisk arkiv, Egnssamlingen, Kirken Korshær, Næstehjælperne, samt enkelte private loppemarkedsboder var også til stede.

Flemming Thagaard kan i det hele taget berette om en by, hvor der er masser af mod på fremtiden, og hvor Biersted IF også var på pletten med tilbud til alle, der har lyst til at dyrke idræt i Biersted.

- Moseløbet og Mosefestudvalget gjorde det klart at 2019 bliver et fantastisk år med masser af liv i byen, og Biersted Aktivitetscenter viste frem af de muligheder, der er for seniorerne i Biersted, fortæller Flemming Biersted.

Han kan dog også bevise, at bjessingerne også har tid til at slappe af i sofaen. I hver fald var også den lokale antenneforening repræsenteret.

Nordjyske Bank havde taget deres robot med.

- Og de ville rigtig gerne snakke om fremtid og nye muligheder med bjessingerne, og håber som mange andre på at der snart bliver udstykket nye grunde i Biersted, fortæller Flemming Thagaard.

De to politikere Helle Bak Andreasen, Formand for Kultur-, fritids og landdistriktsudvalget og EU kandidat Morten Klessen lagde også vejen forbi, trods en travl kalender frem mod EU-valget 26. Maj.

Kæledyrene også med

Hos Biersted dyrehospital tog de imod alle som havde spørgsmål til deres dyr, og inden længe åbnes der også konsultation for bamser.

Byens borgere havde bagt lækre kager, som blev solgt til fordel for aktiviteter i Biersted, og gratis kaffe kunne man hente ved Borgerforeningen, som står for de mange faste aktiviteter i Biersted.

Hos Gadekøkkenet kunne man få smagsprøver.

Sjovt at være lille også

For de mindste var spændende ting at lege med hos Mia og Dorthes dagpleje, som tager sig af mange af byens yngste.

Alle byens børn var inviteret til at lave deres bud på et LEGO drømmehus, som de skulle placere på det store kort over byen, hvor der forhåbentlig meget snart bliver plads til endnu huse i form af byggegrunde.

Dommerkomitéen valgte Tristans hus blandt de mange flotte huse.

- En rigtig dejlig dag, som arrangørerne bag, Biersted Landsbyråd, var rigtig godt tilfredse med, slutter Flemming Thagaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...