Byens liv: Det var sæsonens sidste fællesspisning

Arentsminde: Arentsminde borgerforening, som gennem året laver mange arrangementer for at styrke sammenholdet i bysamfundet, har vinteren igennem arrangeres fællesspisning på Arentsminde cafeteria. Det har altid den første mandag i måneden. Dette gjorde sig også gældende mandag d. 6. maj, og dette var sæsonens sidste arrangement.

Borgerforeningens formand Kirsten Christensen bød velkommen til de ca. 90, som havde taget imod indbydelsen og mindede om borgerforeningens Sankt hans fest på den gamle stadion i Arentsminde.

En del af overskuddet fra fællesspisningen går til den årlige ”Hurlumhejdag”, et arrangement specielt for børn, her venter mange oplevelser, bl. a. flere forskellige dyr og mange aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Hurlumhejdagen afholdes lørdag 1. juni klokken 10.00 – 14.00, steder legepladsen Hanbovej , og der håbes på godt vejr og stort fremmøde

Menuen som denne gang var ”Kylling i forårsgrønt,” var som altid lavet af Tina og Torben Brander, det ligger endnu ikke fast om der igen til efteråret arrangeres fællesspisning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...