MOTION: Knæk cancer løbet i Aabybro bliver i år til et virtuelt løb

Knæk Cancer løbet Aabybro 2020 bliver til et virtuelt løb.

Det oplyser styregruppen bag løbet i en pressemeddelelse.

- Grundet situationen vedrørende Covid 19 har vi som en naturlig konsekvens heraf ændret anholdelsen af Knæk Cancer løbet Aabybro 24. oktober 2020 til et virtuelt løb. Vi løber sammen - men hver for sig - mod Knæk Cancer. Således vi stadig står sammen om at bekæmpe kræften, og stadig kan løbe Knæk Cancer løbet Aabybro i år, men at vi står sammen ved at deltage hver for sig, skriver de.

De vil bestræbe sig på, at den virtuelle oplevelse bliver så stor som muligt og håber på, at mange støtter op om løbet.

- Vi synes, det er vigtigt at holde fast i at gennemføre det efterhånden traditionelle løb, i Aabybro. Dels for vores mange deltagere, der med hver sin grund ønsker at løbe/gå i dette arrangement, og dels for at bidrage til byens aktive udvikling og ikke mindst for vores mange sponsorer, som er med til at sætte et stort aftryk på det samlede resultat som Knæk Cancer løbet Aabybro, efterfølgende kan bidrage med.

Knæk Cancer løbet afholdes 24. oktober, hvor hundredvis af gående og løbere vil være er klar i deres Knæk Cancer løbetrøje, når startskuddet lyder kl. 10:00. Løberne kan i år vælge og få tilsendt din trøje, medalje og startnummer eller afhente det hos Sportmaster.

Deltagerne kan vælge en rute på 5, 10, 21,1 eller 42,2 km fra deres bopæl.

- Der er naturligvis også gå valg fri gå distancer, hvor man kan gå som familien eller vælge sig en vandretur. Knæk Cancer løbet Aabybro sættes officielt i gang kl. 10, oplyser arrangørerne.

Der bliver også opvarmning, peptalks, lodtrækningspræmier og interviews med forskellige løbere på ruten. Styregruppen planlægger i år også at live streame det hele fra et studie, så deltagerne kan se med fra deres mobil, mens de er ude på deres ruter.

Tilmeldingen til løbet kan ske via løbets hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...