Vand: Lørdag 24. august går det løs med aktiviteter i fire timer

Lørdag 24. august fra klokken 13.00 til 17.00 er der aktivitetsdag på Attrup havn med blandt andet R.I.P båd, kanoer og kajak.

- Lystbådehavnen er et naturligt samlingspunkt, og målet er at inspirere alle gamle som unge til at benytte de fantastiske muligheder, som havnen rummer. Vi glæder os til at tage imod en hel masse nysgerrige mennesker, der har lyst til at tilbringe en hyggelig dag med hinanden ved havnen. Og forhåbentlig vil mange af dem få lyst til at vende tilbage og på sigt være en endnu større del af pulsen ved vandet ved at benytte sig af alle de aktivitetsmuligheder, som vi sammen har adgang til, siger Arne Poulsen, der er Attrups Havns lokale Vild med Vand-tovholder.

Det er fjerde gang i år at et arrangement løber af stablen på havnen,

På dagen vil der være gratis oplevelser for alle.

Formålet med Havnens Dag er, at lokalbefolkningen får øjnene op for samværet og alle de aktiviteter, som havnen og vandet indbyder til.

Det drejer sig ikke kun om traditionel sejlads, men også om en lang række nye og velkendte aktivitetsformer som for eksempel kano kajak, udendørs liv med tilberedelse af muslinger snobrød osv. hvor der er mulighed for at komme uden for i den friske luft og have det sjovt med hinanden imens.

- Kom og vær med. Du får en enestående mulighed for at prøve kræfter de forskellige vandsports aktiviteter der er på og omkring havnen, slutter Arne Poulsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...