Oprykninger og overlevelser fyldte efteråret

NØRHALNE: Seniorfodbolden i Fremad Nørhalne havde lørdag afslutningsfest med 70 deltagere i hallen med halloween som tema.

Det blev fejret, at både første holdet og andetholdet i henholdsvis serie 2 og serie 4 klarede skærene i sidste spillerunde og dermed forbliver i rækkerne. Selv om førsteholdet lørdag tabte hjemme 0-4 mod Vejgaard, der samtidig rykkede op, så betød 1-1 mellem Birkelse og NUBI, at Birkelse og Aalborg Chang rykkede ud af rækken.

Serie 4 vandt fredag aften 3-1 i Arentsminde i en direkte nedrykkerduel, der med Gjøls sejr over Brovst betyder, at Birkelses andethold og Arentsminde rykker ud af serie 4.

Desuden har Fremad Nørhalnes tredjehold i serie 6 vundet sin pulje og er dermed rykket op, ligesom damerne vandt deres pulje i syv mands fodbold.

Træner Jesper Nielsen og holdleder Brian Larsen uddelte flidspokalen for serie 2 til Mark Andersen og fiduspokalen til Nikolai Winther. Træner Jørgen Johansen og holdleder Dennis Barchow uddelte flidspokalen til Mads Bo Krenchel fra andetholdet og fidusen gik til Kasper Svendsen.

Trænere for serie 6 er Sebastian og Christian Svendsen, og de gav flidspokalen til Morten B. Christensen og fidusen til Mads Thomsen. Hos damerne gav træner Alex Husted pokalen til Lotte Bering.

Topscorer blev Philip Aabech og Nikolai Winther med hver 25 mål.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...