Årets Træner og Årets Leder blev kåret i Biersted IF, da der var generalforsamling.

Det oplyser formand Henrik Leding Skøtt. Han skriver:

- Der mødte 30 personer op til den udsatte generalforsamling i Biersted IF. Der var således gået 1½ år siden sidste generalforsamling og det bar formandens beretning præg af. På trods af nedlukning var beretningen meget lang, da der er sket rigtig meget i foreningen siden sidst.

Han kom blandt meget andet ind på fodbold, håndbold, gymnastik og badminton, hvor det alle steder går godt.

Under nedlukningen var Johnny Hefty på besøg, og lavede et kunstværk der kan ses inden man træder ind i Bierstedhallen, hvor også halgulvet er blevet slebet helt ned og lakeret op igen med støtte fra kommunens halpulje.

Han nævnte også Moseløbet, som blev holdt som alternativt løb og gav 22.000 kroner til foreningen. Pengene skal gå til flere legeredskaber ved skateparken.

Der var også noget om kommende planer - bla. at man arbejder på at få en fysioterapeut tilknyttet foreningen, og at man bor prioritere Den Sansemotoriske Multihal højt, da det vil udvikle foreningen og give nogle faciliteter til gavn for rigtig mange i vores område. Jammerbugt Kommune har i deres anlægsbudget for 2022 afsat 2,5 millioner til dette projekt.

Prisen som Årets Leder gik til Christian Jensen, som gik ros for at stå for booking af hallen og klubbens lokaler.

- Han booker ikke alene til private arrangementer og idrætsarrangementer i Bierstedet, men står også for at koordinere håndboldsæsonen så det ikke konflikter med badmintonsæsonen - eller fodboldsæsonen - eller harmonikatræf etc., oplyser Henrik Leding Skøtt.

Prisen som Årets Træner 2020 gik til Pernille Kronborg, som bla. fik ros for, at hun brænder for arbejdet med de unge piger, som i dag spiller U13A, hvor hun gør meget både mht træningen og de sociale.

- Hun arrangerer fællesspisninger efter træningen, deltager i stævner, vi bowler og ser noget liga håndbold.og alt det gør bare vi har fået et harmonisk håndboldhold som elsker at komme til træning HVER gang, fremgår det af indstillingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...