På generalforsamling i Fremad Nørhalne onsdag aften 13. februar blev der traditionen tro også kåret årets leder samt ung leder, og begge kommer fra badmintonafdelingen.

Årets ung leder er Alexander Elming, der i fem år har været både træner og hjælpetræner og i 2018 var det U7-9 og U11 samt for U13 holdene og afløser på miniton-holdet. Han har især været en stor hjælp for de nye U13 trænere i forhold til at lære spillerne at kende, og det har betydet, at holdet er komme godt fra start.

Samtidig er han stadig aktiv spiller for U17 fortsætter i 2019 som tre for de tre hold.

Årets leder er Mikael Schultz, som har været en stor del af badmintonafdelingen i mange år. Han er træner for U15 og U17, samt afløser på U7-9 og for U11 og U13. Han siger aldrig nej, hvis der er brug for en hjælpende hånd, og på eget initiativ indkalder til en gang fælles træning for ungdomsspillere og deres forældre, hvis der er en ledig haltid i weekenden.

Mikael Schultz har en sin rolig og tålmodig væremåde. Han kender IFNs værdier, og hans holdning er, at der skal være plads til alle, hvilket er med stil at sikre mange aktive ungdomsspillere i badmintonafdelingen

Han blev i øvrigt også årets leder i 1999.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...