Anden gang er lykkens gang for LBS Staal. De var nemlig nomineret til Årets Iværksætterpris i Jammerbugt i fjor - men tog først titlen i år, da de for anden gang var med i opløbet.

Her vandt de foran de to mednominerede virksomheder, Go Communication og Thorupstrand Fiskehus.

- Det er et bestemt et klap på skulderen. Men det var da en lidt mærkelig måde at få prisen på. Det ville være lidt sjovere med lidt festivitas, lyder det fra medejer, medstifter og direktør Lasse Have Nielsen.

Kåringen foregik nemlig online i år grundet coronarestriktionerne.

Dermed måtte Lasse Have Nielsen og Preben Lausten, der ligeledes er medejer, medstifter og direktør, nyde hæderen foran skærmen i egne lokaler.

Vækst Jammerbugt lagde i udnævnelsen af stålvirksomheden på Hjulmagervej vægt på, at der er skabt en fornuftig, økonomisk forretning, som er vokset uden at gå på kompromis med medarbejderes trivsel.

- Det er noget, som vi sætter højt på vores dagsorden. Uden vores medarbejdere havde vi jo ikke kunnet gøre det her, siger Lasse Have Nielsen.

LBS Staal er nemlig blevet en del flere, siden de i 2017 kom til verden i Pandrups industrikvarter. Først var der fire - og siden har de været oppe på 15 ansatte. Man har ligeledes tilføjet ekstra kvadratmeter siden den spæde start. Over tre omgange er LBS Staal gået fra 1000 kvadratmeter til de 2000 kvadratmeter, som de har til rådighed i dag.

- Vi er bare vækstet på vores kerneområde og fortsætter i den retning, som vi altid har gjort. Vi er fuldt ud underleverandører og har ingen egenproduktion. Det er gået støt den rette vej gennem tre år uden nogen markedsføring eller noget. Det er gået fra mund til mund, at vi har leveret en ordentlig kvalitet til tiden, forklarer Lasse Have Nielsen.

LBS Staal behandler rustfrit stål til virksomheder, der for eksempel bygger maskiner og sender dem videre ud i verden. Bogstaverne i firmanavnet ridser også kerneopgaverne op - laserskæring, bukning og svejsning.

Eftersom mange af de endelige produkter, som LBS Staal leverer til, sendes ud i verden, har 2020 dog også givet et lille slag tilbage for Pandrup-virksomheden.

- De første syv måneder mærkede vi ikke noget til corona. Det fandtes ikke for os. Men efterfølgende er vi ramt som alle mulige andre. Dem, vi producerer til, har problemer med at få noget ud i verden og sælge. Det er især svært i restaurations- og rejsebranchen, lyder det fra direktøren.

Med den lokale iværksætterpris følger 5000 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...