Byens liv: Autentisk håndværk kombineret med nytænkning skaffede det lokale mejeri den fornemme pris

AABYBRO: Den gastronomiske og humanitære ridderorden Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danemark har ved deres arrangement på hotel Christiansminde i Svendborg hædret Aabybro Mejeri med Ordenens ”Initiativpris 2019” for ”at forene det autentiske håndværk med nytænkning på bedste vis.” Herudover blev mejeriet også hædret for sit gammeldags kærnede smør med sydesalt fra Læsø ved den Internationale FOOD Contest, som blev afviklet i Messecenter i Herning.

- Vi er glade for, at man også i gourmetkredse lægger mærke til vore produkter og vores iver efter at skabe kvalitet. Når f.eks. en idé opstår, så hviler man bestemt ikke på de så berømte laurbær, før en god og succesrig udviklingsproces bliver afsluttet. Det er ikke kun godt for bundlinjen i en virksomhed, det giver også god omtale og velmotiverede medarbejdere. Også kokke med stor professionel interesse besøger os, fordi de gerne vil have en fornemmelse af håndværk og originaliteten bag produkterne, siger mejeriets ejer, Niels Henrik Lindhardt, der sammen med sin hustru, Alice modtog prisen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...