Hans Arne Pedersen har fungeret som formand siden efteråret. Nu har han officielt fået titlen i Aabybro IF’s fodboldafdeling, der har store ønsker om de fremtidige rammer

AABYBRO: I SIDSTE UGE afholdt Aabybro IF Fodbold generalforsamling. Her blev der officielt fundet en ny formand ovenpå et turbulent år i førersædet for klubben.

Bent Mygind havde svært ved at finde tiden til formandsposten. Derfor skulle der findes en ny.

For klubbens medlemmer blev valget ikke overraskende, da den nye formand reelt har fungeret i den position gennem et stykke tid.

- Vi kunne jo ikke finde nogen, der ville i sidste efterår, og Bent ville gerne stoppe. Så da vi kom hen til september-oktober, begyndte jeg at tage over. Der var et par dygtige folk, som jeg fik med ind, så det skal nok blive godt, fortæller Hans Arne Pedersen, der også beholder posten som seniorformand.

Den nye formand har knap 10 år i fodboldudvalget bag sig - og mange flere år som en del af klubben.

Hans Arne Pedersen overtager roret i en klub, som har mange praktiske ting at se til i øjeblikket. Gennem længere tid har der været dræningsproblemer på banerne, som han håber på snart at få bragt i orden.

- Vi håber på at få bane 1 klar til forårskampene, så vi kan få drænet bane 2. Vi har så bane tre, fire og fem, som er gode baner, og de er veldrænede nu, fortæller han.

Derudover står kunstgræsbanen snart klar til brug efter en indviklet etablering.

- I princippet er kunstgræsset forbeholdt Aabybro IF Fodbold. Men vi vil gøre alt for, at omegnsklubberne kan få tider dernede. Vi gør det lidt i fodboldens navn, og vi er jo interesserede i, at så mange som overhovedet muligt spiller fodbold, siger Hans Arne Pedersen.

Ellers kunne de fremmødte ved generalforsamlingen glæde sig over et overskud på 55.000 kroner.

- Vi går meget op i, at vi har en god økonomi, siger den nyvalgte formand.

Økonomisk sendes der mange tanker i retning af det klubhus, som kommunen har bevilget fire millioner kroner til. Men der er fortsat lang vej mod den drøm.

- Det kommer til at koste ni millioner kroner at få nogenlunde den samme størrelse klubhus, som vi har nu. Så der skal søges fonde og laves nogle aktiviteter for at samle penge ind. Der ligger et kæmpe arbejde i det, fortæller Hans Arne Pedersen.

Men klubhuset er ikke de eneste udvidelsesdrømme, som klubben går med.

- Vi vil jo gerne bygge klubhuset, så der kan komme en hal ved siden af. Det tror vi også på, at vi kan. Så vi har sagt til kommunen, at en ny hal i byen gerne må ligge nede ved os. Vi tænker lidt, at det kan være en multihal, hvor vi kan få alt muligt slags aktivitet ind i løbet af dagen, fortæller formanden.

I fodboldudvalget sidder Jimmy Rasmussen, som er fortsat, mens Michael Borup, Morten Iversen og Jan Præstegaard er valgt ind som nye.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...