GRUNDET CORONAVIRUS har DBU indstillet den indeværende sæson for de danske serieklubber. Det betyder blandt andet, at Aabybro IF ikke kommer til at køre videre på det momentum, som de havde i serie 1 frem til afslutningen.

Ud af de sidste otte kampe tabte de kun én kamp og spillede én uafgjort. Det blev altså til seks sejre i den periode.

- Vi tabte jo fire ud af de første fem kampe og lå til nedrykning. Så kom den gode stime. Vi er godt tilfredse med at rykke os fra at ligge til nedrykning halvvejs i sæsonen og så indtage playoff-pladsen til Jyllandsserien, fortæller cheftræner Claus Thomasen.

Det betyder, at Aabybro IF bliver i serie 1. Det sker, selvom man lå til at skulle spille for oprykning fra den nuværende position i puljen.

- Det ærgrer mig helt vildt. Men jeg forstår, at det er svært for DBU at gøre alle tilfredse. Det kan man ikke. Vi vil rigtig gerne have spillet de playoff-kampe, og vi føler, at vi havde et momentum og kunne slå alle til sidst, siger træneren.

Gennem sæsonen formåede den tilbagevendte serietræner altså at vende kurven i klubben i den forkortede seriesæson.

- Formmæssigt var spillerne der ikke helt efter en død coronaperiode i foråret. Men der er sket en helt masse udvikling både i forhold til form og spillet i løbet af sæsonen. Det er jeg meget stolt af, siger Claus Thomasen. Målsætningen for efteråret var således også, at Aabybro IF’s førstehold skulle overleve i serie 1. Men nu tør byens bedste fodboldhold godt sigte højere til forårets kampe.

- Holdet skal ligge i den gode ende af puljen. Nu får man muligheden for at forberede sig ordentligt til den nye sæson. Jeg tror på, at vi kan være en del af den bedste halvdel. Det ser rigtig godt ud, hvis man får et par spillere ind udefra, som kan supplere lidt. For vi mangler en smule bredde. Kommer der to eller tre spillere, så kan vi sagtens spille med om de sjove pladser, siger cheftræneren.

Aalborg Freja sikrede oprykning i serie 1 pulje 5. Aalborgenserne havde otte point ned til Aabybro IF ved sæsonens afslutning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...