MOTION: ROFL Run og Aabybro Svømmeklub er fælles om YouTurn

AABYBRO: Når feriens strabadser er overstået, står løbeklubben ROFL-Run og Aabybro Svømmeklub i fællesskab klar med et spritnyt holdkoncept.

YouTurn er et nyt træningstilbud, som Aabybro Svømmeklub og løbeklubben i samarbejde med Sports- og Sundhedsakademiet står bag. Klubbernes instruktører faguddannes henover sommeren af DGI og står klar til at rulle holdet ud allerede fra mandag den 19. august 2019.

Holdet er tiltænkt motionsuvante og voksne, der har behov for at komme i gang med at dyrke motion, blive sundere og indkøre nye kost- og motionsvaner i hverdagen. YouTurn-holdet kombinerer svømning i Aabybro Svømmeklub og løb i ROFL-run. Klubbernes instruktører understreger, at alle kan være med, og, at omdrejningspunktet er, at man er villig til at bevæge sig og lade sig aktivere og udfordre sammen et hold af nye venner:

- Det er ikke vigtigt, at du er en vandhund, kan svømme hurtigt eller har løbet et halvmaraton 10 gange. Har du for eksempel aldrig lært at svømme crawl eller løbet 10 km før, er det her, du lærer at komme i gang med løb, lærer at svømme – og vigtigst af alt: Komme i gang med at dyrke sjov motion med et helt hold af nye venner, og så udfordrer, guider og træner vi dig!

- Det er vores ide, at holdet ikke kun skal handle om motion to gange om ugen, men at det skal hjælpe voksne i gang med en sundere og sjovere hverdag! Og så ved vi, at både løb og svømning kan noget helt særligt, lyder det fra instruktørerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...