Hus på Horsbækken vises frem

NORDJYLLAND: Søndag den 13. januar inviterer Danmarks største parcelhusbygger, HusCompagniet, alle boliginteresserede nordjyder på en omfattende inspirationstur med åbent hus i hele 11 forskellige huse og det store showroom i Aalborg. Inspirationsturen er arrangeret i anledning af, at HusCompagniets nordjyske afdeling har 10-års jubilæum.

I den forbindelse kommer HusCompagniet forbi Aabybro, hvor et hus på Horsbækken vises frem.

- Vi oplever i øjeblikket en stor interesse for og efterspørgsel på nybyggeri i det nordjyske, og derfor er det også helt oplagt, at de ti år bliver fejret med en ekstraordinær inspirationstur, som vi har valgt at kalde Tour de Nordjylland. Her kan alle, som overvejer at bygge hus, tage på tur rundt til vores udstillingshuse i Nordjylland og blive inspireret af de mange forskellige muligheder, siger Peter Jakobsen, der er afdelingsdirektør i HusCompagniet i Aalborg.

De 11 huse på turen er alle bygget af HusCompagniet og ligger spredt i hele Nordjylland – fra Thisted i Vest, Skagen i Nord og Støvring i Syd. I Aalborg på Griegsvej i Frejlev vil hele udstillingsbyen med fire huse være åben, hvor der for nyligt er kommet to nye huse, som man kan se. Alle huse er bygget i forskellige arkitekturer med en stor variation af boligløsninger og -materialer:

- Vi har i de seneste år fokuseret meget på produktudvikling, og det kommer også til udtryk i vores Tour de Nordjylland, hvor man kan se mange forskellige løsninger, som er tilpasset forskellige stilarter og trends, så der er noget for enhver smag. Vi viser både vinkelhuse, H-huse og længehuse i klassisk og moderne funkis stil, siger Peter Jakobsen og fortsætter:

- Samtidig har vi sørget for en meget virkelighedsnær oplevelse, da alle huse er fuldt møblerede. Indvendigt vil det være muligt at blive inspireret både i forhold til eksempelvis køkkener, badeværelser, gulve og forskellige indretninger. Således kan man køre fra hus til hus og sammenligne boligerne, så man lettere kan danne sig et overblik over de mange muligheder og gøre boligdrømmene mere håndgribelige, siger han.

På inspirationsturen i Nordjylland vil der i alle huse være kaffe til de voksne og en overraskelse til børnene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...