Aabybro IF tog favoritrollen til sig og sikrede oprykning

AABYBRO: Fra foråret kan Aabybro IF kalde sig en jyllandsserieklub på damesiden. Det er første gang i klubbens mangeårige historie, at det er sket.

Oprykningen blev en kendsgerning på udebane mod B52, hvor uafgjort var nok. Kampen endte 3-3. Efteråret sluttede med en sejr over Frederikshavn IF.

Alt i alt var fodboldåret 2018 godt for damerne i Aabybro IF. I foråret tog de nemlig en andenplads og var derfor en af favoritterne til at rykke op. Trods det store pres leverede holdet.

- Vi er gode til at træne, og de fleste af os har spillet sammen i en del tid. Vi har et unikt fællesskab og sammenhold, og vi har det også rigtig godt og sjovt med hinanden både på og udenfor banen. Alle er på lige fod, ung eller gammel, og vi engagerer os meget i fodbolden og går op i kampene. Vi giver aldrig op. Hele holdet har en fightervilje uden lige - selv når spillet ikke kører. Vi er også det hold, der har lukket færrest mål ind i vores pulje, siger anfører Katrine Illum Trudslev.

Op til foråret arbejdes der på at oprette et andethold på damesiden i Aabybro IF, og det mangler man flere spillere for at opnå.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...