Tirsdag 1. september havde Fodslaw Jammerbugten inviteret til Vandre Event ved Bratbjergsøerne nær Tranum, hvor der var mulighhed for at få en smagsprøve på, hvad foreningens aktiviteter er.

Det oplyser foreningen, der skriver:

- Alle gik en dejlig tur i det smukke naturområde omkring Bratbjergsøerne og i Aktieplantagen. 72 var klar til start, heriblandt flere nye, og turlederne Tage Madsen og Orla Larsen førte deltagerne rundt i det dejlige solskin. En time varede turen, og så ventede aftensmaden, grillpølser med brød. ,Der blev rigtig hygget i det dejlige vejr.

Fodslaws hovedforening har i år 50 års jubilæum, og i den forbindelse havde Fodslaw Jammerbugten besøg af en eventbil, hvor der kunne købes forskellige fodslaweffekter.

Årets Hav og Klitvandring 6. september måtte aflyses under hensyn til coranarestrektionerne, idet der kommer folk fra det meste af landet og Norge. Vandringen gennemføres i stedet 12. september 2021.

- Det blev en dejlig aften ved madpakkehuset ved Bratbjergsøerne. Det var samtidig den sidste aftenvandring i denne omgang, fremover er der vandreture på lørdage kl. 13.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...