Business

Det er rart at vågne hver morgen i ro og mag, selvom det kan være problematisk at overholde.

Virksomhed

Find Bedste Lån

Webside

https://findbedstelaan.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. oktober

5 tips til den bedste morgen

Hverdagsmorgner er ofte stressede og kaotiske. Måske kommer du til at trykke på snooze-knappen en gang eller to, eller måske er der bare lidt for mange ting at se til på lidt for kort tid.

Læs med her og få tips og tricks til at gøre morgenen nem og stressfri.

Har du svært ved at komme op?

Det kan være rigtig svært at komme op, og det er ofte virkelig ubehageligt at vågne med et sæt, når alarmen går i gang. Vi vågner stort set aldrig af naturligt lys – om vinteren er det mørkt, når vi står op, og om sommeren bruger mange mørklægningsgardiner for at kreere mørke om aftenen. En løsning kan være at vågne op med naturligt lys. Det kan blandt andet være med Phillips Wakeup Light eller en anden model. Find et hurtigt og nemt forbrugslån her til en bedre start på dagen.

Forbered dig

Hvis du ved du ofte stresser rundt med madpakker, tøjvalg og pakning af diverse tasker, kan det være en fordel at tage sig lidt forberedelsestid om aftenen. Gør det til en vane at bruge 20 minutter på at lægge tøj frem til dig selv og børn, og smør madpakkerne. Det vil spare dig for massere af tid og stress om morgenen.

Du kan faktisk også forberede morgenmaden. Lav en grød der skal trække over natten eller put ingredienserne til en smoothie i blenderen. Så har du lynhurtigt en lækker morgenmad.

Hør musik

Om du hører morgenradio, din yndlingsmusik eller tænder for morgen-tv er sådan set underordnet. At lytte til noget der gør dig i godt humør, er noget af det bedste, man kan gøre om morgenen. Derudover vågner man bare mere, hvis man får lidt baggrundsstøj.

Indlæg en buffer

Dette tip er genialt – især hvis du har børn. Indlæg en buffer på 10 eller 20 minutter, ved at stå op før tid. Det giver ekstra tid at løbe på, hvis noget skulle gå galt. De dage hvor I ikke har brug for den ekstra tid, kan I sætte jer og få lidt kvalitetstid sammen, inden dagen for alvor begynder.

Nyd en stille morgen

Du kan også vælge at stå 10 minutter før op for at få noget tid til dig selv. Brug et stille øjeblik på at nyde morgenkaffen eller stræk kroppen ud. Det giver en mere fattet og rolig start på dagen.