Stine gik fra saks til skønsang

0
Stine Nygaard har tidligere været hyret som sanger til diverse begivenheder. Nu står hun fast for vokalerne i Aaby Kirke.?Privatfoto
Mange kirkegængere i Aabybro kender i forvejen Stine Nygaard, der er ny kirkesanger i Aaby Kirke. Hun er 38 år, mor til to og bosat i Aabybro.

Efter at måtte droppe frisørerhvervet grundet fibromyalgi kom hun på arbejdsprøvning i Aaby Kirke. I januar 2015 blev hun så tilbudt et vikariat som kirkesanger og begyndte i det sammenhæng på uddannelsen.

Stine Nygaard er nu blevet færdig med første del af uddannelsen som kirkesanger. Hun er nu fastansat kirkesanger ved Aaby Kirke, mens hun tager resten af uddannelsen.

– Det bedste ved mit arbejde er, at jeg får lov til noget af det, som jeg holder allermest af. Nemlig at synge og være sammen med mennesker i et fællesskab. Jeg føler mig som en fisk i vandet, fortæller Stine Nygaard.

– Jeg nyder at have mine børn med nu, hvor de begge synger i Kirkekoret. Som jeg selv gjorde, da jeg var på deres alder. Der er ro i ritualerne og glæde ved sangen for familien, siger hun.

Stine Nygaard lukkede sin frisørsalon den 1. april og startede fast i kirken i maj.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close