Lyngvigs Diner med nye ejere

0
Niels Gregersen har gang i køkkenet. Foto: Flemming Dahl Jensen
Smørrebrød, tapas, dagens ret og gourmetmad

De nye ejere af Lyngvigs Diner, Niels Gregersen og Henrik Beith, har allerede travlt i lokalerne hos Lyngvigs Diner på Vestergade 11 i Aabybro.

De har købt forretningen af Morten Jensen og overtaget navn, logo og ordrebogen som allerede er blevet suppleret med flere bestillinger.

– I første omgang fortsætter vi med det hidtidige menukort og opfylder de allerede indkomne ordre, men med tiden tilpasser vi det til de ting, som vi gerne vil lave, fortæller Henrik Beith.

Han ejer også Beiths Vinhandel på Vestegrade 1 i Aabybro, og den forretning fortsætter på selvstændig vis, men det er logisk at køb af vin og vinmenuer også bliver en mulighed hos Lyngvigs Diner.

Butikslokalet bliver genåbnet og indrettet med kølediske, så man kan se, hvad man vil købe.

Desuden tilbyder de nye ejere tirsdag og onsdag smørrebrød ud af huset, og på sigt kommer også en dagens ret med blandt andet god dansk mad, ligesom det bliver muligt at bestille tapas ud af huset. Et andet tiltag bliver bøg og en flaske vin om fredagen.

– Der er helt klart et potentiale for Lyngvigs Diner i Aabybro. Byen er i vækst, og her er mange børnefamilier og ældre, som efterspørger disse ting, siger Henrik Beith.

Det er også muligt at bestille gourmet, og Niels Gregersen og Henrik Beith er parate med både gode råd og til at tage med ud af huset og kokkerere og servere til arrangementer.

Lørdag var Niels Gregersen ude til et privat arrangement med seks retters menu til 14 personer, mens Henrik Beith var ude med vin til et andet privat arrangement.

Så der er mulighed for kompetent rådgivning, uden at det behøver at være for dyrt, da begge har stor erfaring fra hotel- og resturationsbranchen, hvor de også har mødt hinanden.

Niels Gregersen er udlært fra Restaurant Mejeriet på Vilhelmsborg ved Aarhus og siden arbejdet på blandt andet teknisk skole og a la carte restauranter. Han været kok på Rosdahls og Restaurant Dahl og siden 2009 arbejdet på Luneborg Kro, hvor han var køkkenchef.

Henrik Beith er også uddannet tjener og har arbejdet som direktør i hotelbranchen i mange år.-tin

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close